Zonnepanelen plaatsen

Zon in Nederland? Ja natuurlijk. U denkt misschien dat de zon in Spanje velen malen meer energie oplevert dan die in Nederland, maar dit verschil is helemaal niet zo groot als u denkt. En dat terwijl het in Spanje veel vaker zonnig is dan in Nederland. Zonnepanelen werken namelijk ook als het bewolkt is, hoewel ze dan natuurlijk minder energie opbrengen. De wolken houden slechts een deel van het zonlicht tegen. Als dat niet zo was, dan zou het in Nederland vaak helemaal donker zijn! Wilt u ook genieten van uw eigen, duurzame zonne-energie? Dat kan! Dankzij de lage prijzen zijn zonnepanelen nu ook voor particulieren interessant. BENTEQ berekent graag voor u of het in uw situatie voordelig is om zonnepanelen te laten plaatsen. Het is goed voor het milieu en bij de juiste installatie van de zonnepanelen ook goed voor uw portemonnee.

Denkt u erover om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is dit het juiste moment om ook echt voor deze duurzame energie te kiezen. Zonnepanelen zijn nu namelijk een stuk goedkoper in aanschaf dan enkele jaren geleden. BENTEQ adviseert u graag over uw toekomstige zonnepanelen. Hoeveel rendement en voordeel zonnepanelen u op kunnen leveren is afhankelijk van uw energieverbruik en de oppervlakte van uw dak. Wanneer u een groot huishouden hebt, dan zult u meer energie verbruiken en dus ook meer zonnepanelen nodig hebben. Heeft u te weinig ruimte op het dak om in uw energiebehoefte te voorzien? Dan kunt u zonnepanelen nog altijd gebruiken om gedeeltelijk in uw energiebehoefte te voorzien en dit aanvullen met reguliere stroom van uw leverancier. Aangezien de kosten van zonnepanelen dalen en de efficiëntie toegenomen is, verdient u uw investering vandaag de dag vaak al binnen tien jaar terug.

Bij BENTEQ kunt u niet alleen terecht voor advies, de aansluiting en installatie van zonnepanelen, maar ook kiezen voor het huren van zonnepanelen. Zo kunt u gebruikmaken van duurzame en groene energie, zonder zelf zonnepanelen aan te schaffen. Denkt u erover om zonnepanelen aan te schaffen? Neem dan direct contact op voor persoonlijk advies.

Wij leveren o.a. de volgende diensten voor zonne-energie

  • Zonnepanelen plaatsen
  • Zonnepanelen aansluiten
  • Zonnepanelen verhuur
  • Zonnepanelen instalatie

 

Adres

Lopikerweg Oost 195 B
3412 KE Lopikerkapel

Contact

Info@benteq.nl
030-6880 038

Benteq © 2017 - website ontwikkeling door Lucos Studio