Airco laten plaatsen

Denkt u erover om een airco aan te schaffen? En weet u al precies welk aircosysteem u wilt laten plaatsen, bijvoorbeeld een wandunit, een split unit of plafond airco? Of wilt u zich laten adviseren over welke airconditioning in uw woning past? Dan bent u bij BEN-TEQ aan het juiste adres.

Welke airco u ook kiest, het is verstandig om de plaatsing door een deskundig aircospecialist te laten verrichten. Zo voorkomt u een verkeerde afstelling van uw aircosysteem. Daarnaast adviseren wij u graag over welke airconditioning het beste in uw woning of kantoor past. De aanschaf van het juiste aircosysteem en een goede afstelling zorgt niet alleen voor een ideaal binnenklimaat, maar is ook energie-efficiënt. Zo gebruikt u geen extra stroom, wat zowel goed is voor het klimaat als voor uw portemonnee.

Een goed airconditioningsysteem koelt of verwarmt de lucht in uw ruimte precies zoals u dat wilt. Daarnaast filtert en reinigt de airco de lucht en zorgt ervoor dat deze minder vochtig is. Airconditioning kan op talloze manieren worden toegepast, van zolderkamers tot kastelen en van studentenflat tot grote kantoorpanden. Airco’s zijn er in allerlei soorten en maten, wij adviseren u graag over welk airconditioning systeem het beste in uw ruimte of pand past.

Zo kunt u kiezen voor een warmtepomp, die niet alleen koelt, maar ook verwarmt, of een mobiele airconditioning voor warme zomers. Er zijn wandmodel airco’s die hoog op de muur geïnstalleerd worden en plafondmodel airco’s waarvan de leidingen via een dakdoorvoer naar het dak of een hoger gelegen ruimte worden gebracht. Daarnaast zijn er cassettemodel aircosystemen die in het plafond gemonteerd worden, waar ze onzichtbaar zijn en toch hun werk kunnen doen. Een airco dicht bij de grond is ook mogelijk, het consolemodel vindt via de muur of een goot zijn weg naar buiten. Heeft u een pand waarin meerdere ruimtes gekoeld dienen te worden? Dan is een satellietmodel de ideale oplossing. Dit aircosysteem wordt boven het plafond of op een zolder geplaatst en verbonden met de diverse ruimtes door middel van flexibele slangen. BENTEQ adviseert u graag en verzorgt uw airco-vraag van oriëntatie tot plaatsing en onderhoud.

U kunt o.a. bij ons terecht voor

  • Aanschaf van een airco
  • Airco inbouw
  • Airco installeren
  • Airco onderhoud
  • Airco plaatsen
  • Mobiele airco
  • Split unit airco

 

Adres

Lopikerweg Oost 195 B
3412 KE Lopikerkapel

Contact

Info@benteq.nl
030-6880 038

Benteq © 2017 - website ontwikkeling door Lucos Studio