Warmtepompen

Wilt u op een duurzame manier omgaan met warm water? En uw huis verwarmen met omgevingswarmte? Wilt u uw energienota verlagen en zelfvoorzienend zijn? Of het energielabel van uw woning verhogen? Vindt u het belangrijk om milieubewust om te gaan met grondstoffen? Dan is een warmtepomp de ideale oplossing voor uw woning. Een warmtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor verwarming van uw huis. Daarnaast levert een warmtepompsysteem warm water voor de douche en de keuken. Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor uw cv-ketel op gas. Huishoudens die gebruikmaken van een warmtepomp stoten bij verwarming van het huis ongeveer 40 tot 55 procent minder CO2 uit. Bij aankoop van een warmtepomp komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie en daarnaast gaat uw energierekening omlaag omdat dit systeem efficiënt gebruik maakt van omgevingswarmte.

Een warmtepomp creëert warm water door warmte uit de lucht, bodem of het grondwater te halen. De warmtepomp gebruikt elektriciteit, maar zorgt er tegelijk voor dat u veel minder of geen gas meer gebruikt. De CO2 uitstoot daalt met een hybride warmtepomp met zo’n 40% en met een volledige warmtepomp zelfs ongeveer 60%. Een hybride warmtepomp werkt samen met een hr-ketel op gas. Deze springt bij op koude dagen en wanneer u extra warm water nodig hebt. U kunt deze ook combineren met uw huidige cv-ketel. Een warmtepompboiler zorgt alleen voor warm water. Een volledig elektrische warmtepomp zorgt voor verwarming van uw huis en warm water in de badkamer en keuken.

BENTEQ levert en installeert warmtepompen van Nefit, Daikin en LG. Onze professionals denken graag met u mee over welke warmtepomp het beste bij uw situatie en energieverbruik past. Wij nemen u alle zorgen uit handen, van kiezen tot plaatsen en onderhoud.

U kunt o.a. bij ons terecht voor

  • Aanschaf Warmtepompen
  • Installeren warmtepompen
  • Reparatie warmtepompen
  • Onderhoud warmtepompen

Adres

Lopikerweg Oost 195 B
3412 KE Lopikerkapel

Contact

Info@benteq.nl
030-6880 038

Benteq © 2017 - website ontwikkeling door Lucos Studio