Elektra aanleggen

Een nieuwe woning of uw huis aan het verbouwen? Wij verzorgen de complete aanleg van uw elektriciteit: van groepenkast tot aan stroompunten en van tuinhuis tot nieuwbouwprojecten en kantoren. BENTEQ is er voor alle grote én kleine projecten, voor spoedhulp en kortsluiting, van verlichting tot krachtstroom. Onze vakkundige elektriciens maken in samenwerking met u een goed plan en voeren dit snel en nauwkeurig uit.

Elektriciteit is vandaag de dag een basisbehoefte. Het is daarom belangrijk dat de bedrading en stroom in uw woning aansluiten bij uw behoefte. Wellicht is de elektrische bedrading in uw jaren ’30 pand versleten en toe aan vernieuwing. BENTEQ kan dan de volledige vervanging van uw elektriciteit verzorgen, van groepenkast tot aan het trekken van nieuwe bedrading en de gewenste lichtpunten in uw huis. Of misschien laat u wel een volledig nieuw huis bouwen en zoekt u goede en nauwkeurige professionals die de stroom in uw huis verzorgen, van planning tot de spotjes in de keuken.

Wanneer u uw huis wilt voorzien van elektriciteit of u wilt de elektrische bedrading vervangen, dan is het goed om een professional in te schakelen. Zo weet u zeker dat de elektra in uw woning veilig en goed is aangelegd. Stroom aanleggen in uw woning is niet zomaar een project dat in enkele uurtjes geregeld is. Daar komt ook planning bij kijken. Op welke punten en in welke ruimtes heeft u elektriciteit nodig? Denkt u in de toekomst nog op andere plekken in uw woning, of buitenshuis, stroom nodig te hebben? Hoe wordt de bedrading zo efficiënt mogelijk ingericht? De professionals van BENTEQ stellen samen met u een plan op voor de beste elektriciteitsvoorziening van uw woning.

U kunt o.a. bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden.

  • Spoedhulp bij stroomuitval
  • Oplossen van kortsluitingen
  • Groepenkast installeren
  • Krachtstroom aanleggen
  • Verlichting aanleggen
  • Elektra aanleggen

Adres

Lopikerweg Oost 195 B
3412 KE Lopikerkapel

Contact

Info@benteq.nl
030-6880 038

Benteq © 2017 - website ontwikkeling door Lucos Studio