Centrale verwarming

De CV ketel vormt het hart van uw huis. Niemand zit graag zonder een goed verwarmd huis met warm water. Een goede verwarming is onmisbaar. Ook als het buiten koud en guur is, houdt centrale verwarming uw huis altijd op de gewenste temperatuur. Een goede CV ketel biedt niet alleen praktische voordelen bij het verwarmen van woning, maar ook luxe en comfort. Benteq adviseert u graag over de juiste CV ketel voor uw huis. Zo biedt de nieuwe ketel van Nefix meer dan alleen verwarming: hij helpt energie besparen en draagt bij aan duurzaam wonen. Wij verzorgen alles wat u nodig hebt om uw huis goed te verwarmen, van CV ketel en radiatoren tot vloerverwarming en thermostaten.

De CV ketel regelt de verwarming van uw huis centraal en leidt warm water door uw huis naar de vloerverwarming, paneel- en designradiatoren. Deze radiatoren stralen warmte uit en verwarmen uw huis gelijkmatig. Door middel van de thermostaat kun u de temperatuur van uw huis nauwkeurig instellen. Dit kan zowel handmatig als automatisch, waarbij de thermostaat een vast weekprogramma draait. Dat is niet alleen handig, zo is het huis bijvoorbeeld lekker warm wanneer u thuis komt uit uw werk, maar bespaart ook energie.

 

Tegenwoordig beschikt bijna ieder huis over een centrale verwarming. Een haard of houtkachel is vandaag de dag vooral een sfeervolle accessoire. Omdat deze manieren van verwarming plaatsgebonden zijn, verwarmen ze slechts één ruimte in huis. Centrale verwarming zorgt ervoor dat elke ruimte lekker warm is en is niet alleen effectiever, maar ook voordeliger. Bovendien is er met een CV ketel geen sprake van eventueel gevaar door schadelijke brandstoffen die vrijkomen. Radiatoren zijn daarnaast al lang niet meer het lelijke eendje in een ruimte. Radiatoren zijn er in allerlei soorten en maten, van fraai design tot een onzichtbare vloerverwarming. BENTEQ verzorgt centrale verwarming van CV ketel tot thermostaat en adviseert u graag over de beste oplossing voor uw huis.

Benteq adviseert Nefix ketels. Met nieuwe ketel van nefix kunt u besparen en draagt bij aan duurzaam wonen.

Het nieuwe designtoestel. De ‘next step’ in warmtebeleving
9000i

 

 

 

 

 

TopLine

 

 

 

 

 

 

Trendline

 

 

 

 

 

ProLine

 

 

 

 

 

Basline

 

 

 

 

 

BenTeq helpt u o.a. met de volgende zaken.

  • Onderhoud CV ketels
  • Reparatie CV ketels
  • Storingen verhelpen
  • Vervangen CV ketels
  • Verkoop CV ketels

Adres

Lopikerweg Oost 195 B
3412 KE Lopikerkapel

Contact

Info@benteq.nl
030-6880 038

Benteq © 2017 - website ontwikkeling door Lucos Studio