Verlichting

Ledverlichting magazijn

Verlichting is dé sfeermaker in huis, maar in bedrijfspanden is het vaak juist praktisch. Welke rol uw verlichting ook speelt, het kiezen van de juiste verlichting is de basis van elke ruimte. Het is verstandig om uw verlichting aan te laten leggen door een elektricien, die precies weet waar alles aangesloten dient te worden. Werken met elektriciteit is namelijk niet zonder gevaar. Voor de professionals van BENTEQ is het aanleggen van verlichting een dagelijkse klus. Zij weten precies hoe zij ervoor kunnen zorgen dat er geen kortsluiting, overbelasting of andere complicaties achteraf ontstaan. U bent er zo zeker van dat de verlichting in en rondom uw huis of kantoor perfect is geïnstalleerd.

Het is niet alleen veiliger om uw verlichting door een ervaren elektricien aan te laten leggen. Onze professionals helpen u ook graag met het opstellen van een lichtplan. In dit plan worden alle lichtpunten en stopcontacten die in uw woning of bedrijfspand geplaatst of vernieuwd moeten worden opgenomen. Zo weet u zeker dat u de meest efficiënte, sfeervolle of praktische verlichting voor uw pand hebt. BENTEQ legt bijvoorbeeld verlichting aan in een nieuwbouw projecten of bij de renovatie van uw huidige woning en kantoor.

Binnenverlichting is in vele soorten en formaten verkrijgbaar. Een staande lamp is zo gekocht en aangesloten, maar het compleet aanleggen van nieuwe bedrading en stopcontacten is iets heel anders. Vooral bij binnenverlichting is het van groot belang dat alles netjes afgewerkt wordt. Van het wegwerken van bedrading tot het plaatsen van modieuze stopcontacten, onze elektriciens kunnen het allemaal voor u doen. Wanneer u nieuwe binnenverlichting wilt laten aanleggen helpt BENTEQ u graag, van het opstellen van een lichtplan, tot de bedrading, stopcontacten en lichtpunten.

Buitenverlichting kunt u gebruiken voor de veiligheid rondom uw bedrijfspand of uw woning, maar is ook mooi als sfeermaker in de tuin. Is het ’s avonds erg donker rondom uw woning? Dan is buitenverlichting een uitkomst. U dient bij het aanleggen van buitenverlichting echter wel rekening te houden met een aantal veiligheidsmaatregelen. Zo worden er bijvoorbeeld andere materialen gebruikt. De elektriciens van BENTEQ weten precies welke kabels geschikt zijn voor buitengebruik en kunnen u adviseren over welke verlichting goed bij uw vraag past.

 

Adres

Lopikerweg Oost 195 B
3412 KE Lopikerkapel

Contact

Info@benteq.nl
030-6880 038

Benteq © 2017 - website ontwikkeling door Lucos Studio