Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Wanneer u vloerverwarming kiest als hoofdverwarming wordt uw huis aangenaam en gelijkmatig verwarmd. Dit type verwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Vloerverwarming is een verwarming die in de vloer is ingebouwd. Er zijn verschillende vormen van vloerverwarming die elektrisch, of met behulp van warm water werken. Vloerverwarming wordt onder de vloerafwerking geplaatst en is niet alleen een ideaal comfortsysteem, maar neemt ook geen tot weinig plek in binnen de leefruimte van uw huis. Vloerverwarmingssystemen maken gebruik van lage temperaturen waardoor u niet alleen op uw energierekening bespaart, maar ook nog eens milieubewust bezig bent.

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte. Omdat vloerverwarming goed werkt met lage cv-water temperaturen, is dit verwarmingssysteem onder vrijwel elke vloer plaatsbaar. Vloerverwarming is een zeer energiezuinige manier om uw woning te verwarmen. Vloerverwarming verhoogt het comfort van uw woning en bespaart ruimte. Daarnaast ontstaat er ook minder stof dan bij traditionele radiatoren, wat een voordeel oplevert voor mensen met allergie. Omdat vloerverwarming onder de vloer wordt ingebouwd kunt u de hele winter op blote voeten door het huis lopen. Vloerverwarmingssystemen bieden u kortom veel voordelen ten opzichte van conventionele wandradiatoren.

BENTEQ helpt u graag kiezen welk vloerverwarmingssysteem geschikt is voor uw vloer. Zo kunt u ervoor kiezen om uw vloer elektrisch te verwarming, of met warm water, de vloerverwarming kan worden ingeslepen of ingefreest en als staalmatten of krimnetten worden gelegd. De gelijkmatige verdeling die vloerverwarming kenmerkt zorgt ervoor dat er in de ruimte nauwelijks temperatuur verschillen merkbaar zijn. Vloerverwarming is eenvoudig te bedienen met behulp van een thermostaat. Indien uw vloeren hier geschikt voor zijn en er voldoende oppervlak is, kunt u zelfs uw volledige woning door middel van vloerverwarming laten verwarmen.

Benteq verzorgt de gehele aanleg van uw vloerverwarming o.a.

  • Vloerverwarming infrezen
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Vloerverwarming inregelen

 

Adres

Lopikerweg Oost 195 B
3412 KE Lopikerkapel

Contact

Info@benteq.nl
030-6880 038

Benteq © 2017 - website ontwikkeling door Lucos Studio